-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Alblasserwaard e.o. 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Historie en regio

PrivaZorg Alblasserwaard en Drechtsteden is in 2003 opgericht door Janneke de Jong om kwalitatieve goede thuiszorg te leveren in de Alblasserwaard. Tevredenheid van cliënten over de geboden zorg en het concept van kleine teams met zoveel mogelijke dezelfde zorgverleners over de vloer heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot de organisatie die we nu zijn.

Sinds 2006 is PrivaZorg Alblasserwaard en Drechtsteden gevestigd in Bleskensgraaf. Vandaag de dag bedienen we vele tevreden cliënten in de Drechtsteden, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Molenlanden, Giessenlanden, Gorinchem en de Vijfherenlanden. We hebben jaren ervaring in het leveren van huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, nachtzorg en palliatief terminale zorg. Wij bieden deze zorgsoorten zowel op grond van een indicatie, een persoonsgebonden budget als in de vorm van particuliere zorg.

Vanuit ons kantoor in Bleskensgraaf werken we met een team van 6 medewerkers aan de zorginzet en verzorgen de administratieve handelingen daar omheen. Er wordt hard gewerkt om onze cliënten professioneel en respectvol te verzorgen. Dit doen we met een team van zelfstandige zorgverleners voor de huishoudelijke ondersteuning en gediplomeerde zelfstandige zorgverleners voor de verpleging en verzorging.

Regio
PrivaZorg Alblasserwaard en omstreken bedient cliënten en zorgverleners in:

 

De Alblasserwaard: De Drechtsteden: Giessenlanden:
Bleskensgraaf Alblasserdam Arkel
Brandwijk Dordrecht Giessenburg
Goudriaan Hendrik-Ido-Ambacht Giessen-Oudekerk
Groot-Ammers Papendrecht Hoogblokland
Kinderdijk Sliedrecht Hoornaar
Langerak Zwijndrecht Noordeloos
Molenaarsgraaf Hardinxveld-Giessendam Schelluinen
Nieuw-lekkerland    
Nieuwpoort Vijfheerenlanden: Gorinchem
Ottoland Leerdam Heerjansdam
Oud-Albals Vianen Krimpen a/d IJssel
Streefkerk Zederik Ridderkerk
Wijngaarden    
     
 

 

Hardinxveld-Giessendam

 

© puntjesopde-i.nl