-  -
Tekstgrootte   
PrivaZorg Alblasserwaard e.o. 'Dé Thuiszorg waarbij U zich thuis voelt'

Particuliere zorg

U wilt de beste zorg voor uzelf en uw familieleden. De Particuliere zorg van PrivaZorg A&D is niet beperkt tot een indicatie, u kunt bij ons zorg op grond van uw wensen inkopen. U bent verzekerd van professionele zorg op maat waar u zelf de regie over hebt.

Professionele zorgverleners
PrivaZorg A&D is een erkende thuiszorgorganisatie met ruim tien jaar ervaring in het inzetten van professionele zorgverleners. Wij bieden u huishoudelijke hulp, maar ook persoonlijke verzorging, verpleging, individuele begeleiding, nachtzorg en 24-uurszorg.

Zekerheid van een organisatie
U huurt via ons professionele zorg, ook staan wij als organisatie achter u, en dat geeft zekerheid. Bij PrivaZorg A&D heeft u alle zorg onder één dak:

  • Vaste Zorgverleners;
  • Tijden in overleg;
  • Vervanging tijdens vakanties;
  • Aanpassen van de zorg wanneer uw zorgvraag toe- of afneemt;
  • Advies omtrent uw behoeften in zorghulpmiddelen en maaltijdverzorging.

Particuliere Palliatief Terminale Zorg en nachtzorg
Als aanvulling op de indicatie of los van indicaties kunt u alle zorg die u wenselijk vindt inkopen via PrivaZorg A&D. Wij hebben ruime ervaring in 24-uurszorg en nachtzorg via particuliere inkoop. Het geeft u als cliënt en familie een zeker gevoel om te weten dat er zorg en toezicht is op de momenten dat u dat wenst. Wij gaan graag met u in gesprek om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zijn de kosten voor u?
Neem contact met ons op en vraag ons om een vrijblijvende offerte afgestemd op uw zorgvraag. Wij staan u graag te woord via ons telefoonnummer 0184- 69 46 73.

 

© puntjesopde-i.nl